Aku

My photo
parit buntar, perak, Malaysia
kacak hansome baik dan comel itu aku

Thursday, December 1, 2011

Wad Bunga Raya #4


Budak kecik ni setia datang melawat maktoknya hari-hari.. Dan hari ini umurnya dah masuk 6bulan..

Abang yang pegang dia pun baru 6tahun. Comel kan? Haha

Maktok makin better dan insyaAllah kemotheraphy akan bermula Ahad. Sama-sama kita doakan yang terbaik untuk maktok noh adik2 handsome dan abang2 Cantikk..

Published with Blogger-droid v2.0.1

7 comments:

  1. mulut dye kecik je.
    comel.

    yg sebelah tu x nk puji.
    nnt bangga diri susah.
    heheh!

    ReplyDelete
  2. moga opah ang sihat. =)
    power la, update blog guna blogger droid..huhu

    ReplyDelete
  3. Ilyzaty: kiranya hg nak puji gak la kan aku ni.. Haha.. comel mcm busak2 x? Haha

    Rozuan: Haha.. Serius 6tahun

    Are-are.: tenkiu kawan.. maktok aku pun dah kuat sikit dah..
    Aku xdak laptop nak update belog tu pakai apps fon ja.. ahaha..boleh update dimana2 saja asalkan line dg kuat macam kat alor star ni

    ReplyDelete
  4. busak2 tu ape? ahhaha

    ReplyDelete
  5. alamak! aku cakap dah..aku memang selalu typo!
    haha

    ReplyDelete
  6. tapi busak2 tu bahasa yg comel..ahha

    ReplyDelete