Aku

My photo
parit buntar, perak, Malaysia
kacak hansome baik dan comel itu aku

Wednesday, November 30, 2011

Wad Bunga Raya #3




Post kali ini adalah dituju khas buat semua kakak misi didunia terutama sekali yang tak jemu datang untuk maktok aku.. Yang tak jemu check blood pressure sejam sekali.. Yang dok bawak makanan 4 kali sehari, nasik buh ayaq(aku bedal ja).

Yaaa.. terima kasih juga pada kakak misi yg jaga semalam,tolong kejut maktok aku yang mimpi.. aku takut sangat semalam, selalunya aku boleh ja handle maktok dengan bantuan Angah ngan sahir.. tapi semalam aku terpaksa jugak guna talian ayat dengan tekan butang nurse tu sebab terlalu takut tengok maktok aku yang mimpi sampai ngigau. "Ada orang kejaq maktok la tadi.. tu maktok jerit tu" crita maktok bersunguh-sunguh. Mana tak takut kan terpaksa la aku tekan butang nurse tu mak tak mau.

"Hello bale.....tu call bell la bale, bukan butang nurse okkk" kata eton dekat aku.. Haha "ok eton tu butang nurse."

Published with Blogger-droid v2.0.1

2 comments:

  1. syok r ekk dok teman maktok hg kat hospital.
    boleh cuci mate ye?
    elok2 sket. ingat org yg tsayang.
    hhhha!


    aku faham cite ko, cume 1 je.
    dialog ko ngn eton tu aku x bape nk faham.
    huhu!

    ReplyDelete
  2. Nurse2 ni suka masuk time2 aku nak tidoq dengan time aku ngah tidoq taw.. geram aku.. malu laa....hg xpaham takpa.. eton sorang ja kot paham.. sebab dia nurse Haha..

    ReplyDelete