Aku

My photo
parit buntar, perak, Malaysia
kacak hansome baik dan comel itu aku

Friday, November 25, 2011

Samar-samar

Assalamualaikum..
hai handsome gurl!
actualy aku ada banyak cerita nak cerita. Tapi ntah la idea aku tak berkembang lagi untuk menulis macam dulu-dulu.. Tepu sebab study kut.. Ntah la aku pun tatau sebab apa.. Gambaq-gambaq pun banyak dan melimpah dah pun nanti kalau rajin aku upload larh!

Between aku nak bagitau aku dah habeh exam! YEAY! Seronoknya.. Dan aku akan habehkan cuti sem aku yang pendek ni dengan berkualiti.. Apa yang berkualiti tu aku akan post untuk next-next post aku.! Ohyeah! Selamat Bercuti kepada Aku!
"Happy Holiday Balecan!" xdak sapa nak cakap macam tu kat aku ke?

No comments:

Post a Comment