Aku

My photo
parit buntar, perak, Malaysia
kacak hansome baik dan comel itu aku

Wednesday, October 19, 2011

MiniProjek #Shuttlecock Launcher

Assalamualaikum hypers!

Kami sekelas diberi satu tugasan/miniprojek yang diberi nama 'Shuttlecock Launcher'. Tengok saja dari tajuk tugasan dah tahu kan apa nak buat, apa function , nak lauch apa. Ofcos la nak lauch bulus tangkis. So nak dijadikan cerita encik yang ajar kami subjek ni pun ada ajar satu kelas lain. Dia pun plan nak buat pertandingan, hadiah lumayan disediakan bagi menarik minat kami supaya kreatif dan inovatif sikit. Jadi petang selasa tu kami pun fite la!

Sepatutnya miniprojek ni kami dah kena present/main depan lecturer minggu lepas tapi nak buat macam mana dah memang sikap kami yang suka tanggungkan satu kerja tu, kalau boleh nak tangguh tu sampai lah tak jadi.. wakaka.. Cool kan budak kelas aku ni!

Malas  nak sembang banyak aku dah lampirkan gambar untuk kamu semua!



The HypersTeam!
Ohyeah! yang paling dasat mesti la kumpulan aku! Tapi dasat tak semestinya menang kan! wakaka..Cool macam ni pun dasat wat! wakaka.




The Other HyperTeam!
Ok jujurnya aku cakap kedudukan pemenang adalah mengikut susunan gambar so yang 1st tu la juara keseluruhan. Kumpulan aku dapat no.5 la.

The Other Hyper Moment!

Aku akan merindui saat-saat ini kelak. Tak kira larh lepas habis diploma ke lagi 2tahun ke dah ada anak cucu ke gambar-gambar ni nanti bila tengok-tengok balik mesti akan gelak besar punya! Bukan senang kami sekelas nak dapat waktu-waktu macam ni bersama ia larh dalam satu kelas pun bukan suma satu kepala kan. Ada jugak kumpulan-kumpulan kecik.

So the conclusion is.. Terima kasih pada En. Khairul Nizad sebab bagi kami tugasan ni. Kami sangat enjoy! Terima kasih jugak rakan-rakan sekelas suma sebab menhappening kan lagi suasana dalam dewan tu even panas, suma mandi peluh!

p/s:: lepas ni jangan tanya aku soalan yang typical macam ni lagi " Bale bila nak upload gambaq-gambaq ni bale..cepat la upload..." tolong tanya soalan lain la kawan.. macam.. bale dah makan ke.. tak makan aku nak belanja ke tapa la gak..ahha.. ok la aku serius ni kalau nak gambaq sila datang jumpa aku bagi pendrive erkk.

9 comments:

  1. haha...bale nk mkn suh luxor blanje...dier pemurah.. style gak gamba ak dlm nieh..

    ReplyDelete
  2. kretip la korang.... tapi tak puas, tak nampak shuttle yang kena launch...

    pastu... aku bygkan korang launch konsistensi... paling sikit 12 biji.. susah eh?

    ReplyDelete
  3. knpe bale yg komen...

    ReplyDelete
  4. pehh..dasyat2 lak dak mekanikal nih..
    ok ke shuttle launcher korang? nak 1 la..
    bt training badminton..haha

    ReplyDelete
  5. eily hensem gila..

    ReplyDelete
  6. ak nye mcm mesin membunuh je....farid,arham,ravi n lie...

    ReplyDelete