Aku

My photo
parit buntar, perak, Malaysia
kacak hansome baik dan comel itu aku

Saturday, October 15, 2011

Liga M# Perak lwn Selangor

 Assalamualaikum comel!!
 Jumaat malam sabtu lepas sempat aku realese tension dengan kawan dekat stadium Ipoh untuk suku akhir Liga Malaysia, Perak lwn Selangor. Tapi tak release tension sangat la sebab team kami kalah.. Anyway kami tetap enjoy dan terus melupakan sekita ketimbunan assignment dan preparation untuk final(bajet kalau tak datang stadium aku study ja). Bila aku kira-kira balik entri aku sejak sambung belajar balik ni ada la 3-4 entri ja, ya ini menunjukkan aku sangat busy dan komited dengan poli.. Haha..

Actualy ini kali kedua aku tengok live dekat stadium yang sebelum ni aku ada post aku pergi Bukit Jalil untuk Asian Tour Liverpool. Memang exited sikit aku. Maybe aku akan datang lagi stadium ni untuk skuad Seladang.

so.. maleh nak taip panjang-panjang, aku kepilkan gambar-gambar ni sebagai bukti yang aku tengah releasekan tension aku taw! Dan maaf la gambar aku paling banyak untuk kali ni. wakak.
 Kan aku dah cakap gambaq aku yang banyak untuk kali ni jangan la marah! Ahaha.! Terima kasih juga kawan lain yang megamatkan suasana.. Rugi la sapa tadak especially budak-budak kelas DKM5A!
OhYa..Last but not least. Tolong teka siapakah orang ini. Tolong bagi nama samaran dia dengan tepat. Dia kata dia main macam Safiq Rahim.

p/s:: Kepada orang Selangor especially Zulfikar Hazri jangan kata apa-apa atas kemenangan Gergasi Merah anda sebab Seladang kami bagi can ja..Jumpa lagi tahun depan..Wakka.. Peace yooo!

4 comments:

  1. pehh..
    shah dan zaty..
    haha..
    yang last tu,,hazim!
    name samaran ak tak bape tau..korg pnye gelaran byk sgt..

    ReplyDelete
  2. haha.. zaty penyeri idup shah yg tadak life tu..

    hazim ni byk nama samaran dia..wakaka

    ReplyDelete
  3. haha..amboiihh..lmfao pon ada...gong2 antara satu nick dia..
    haha

    ReplyDelete