Aku

My photo
parit buntar, perak, Malaysia
kacak hansome baik dan comel itu aku

Friday, October 28, 2011

Balecan In RED!

* Rare gila gambaq ni sebab aku pakai baju MU!
-baju ni sekarang dah jadi lapik kaki ..

-dulu aku pakai masa setiap kali cuci kerata BIRU abang aku lepas bilas terus lap keta pakai baju ni!
KTBFH!CTID!

Kahkah..saja ngajing pagi2 ni, dan aku exited tunggu game malam ni Chelsea vs Arsengal!

8 comments:

  1. Bale in MU jersey!

    promote coklat:http://blogazahar.blogspot.com/2011/10/homemade-chocolate.html

    ReplyDelete
  2. x nak la kawan ko bale.
    sengaje kan?
    =(

    ReplyDelete
  3. ily marah weh jersi MU wt lap kaki..haha

    ReplyDelete
  4. kahkah..marah la.. dia die hard MU tu..wakaka

    ReplyDelete
  5. kau nampak hensem bale. eh kau mmg hensem. KITA hensem. fuh! haha

    ReplyDelete
  6. hehe... ada KURA! lama menhilang p mana??
    hehe.. kita kan kembar!

    ReplyDelete
  7. tp kirenye ko penah gk r pakai baju man u kn?
    berjiwa man u jgk ko kn?
    huhuhu!

    ReplyDelete
  8. Malam ni wei kita tgk team sapa yg sengal . " In Arsene we trust " .

    ReplyDelete