Aku

My photo
parit buntar, perak, Malaysia
kacak hansome baik dan comel itu aku

Saturday, September 17, 2011

PakHaji Studio 1

Assalamualaikum..hai Hensem!

perghh...lama gila aku tak sign in blogger.com ni..Dah buruk bersawang sudah belog ni..sorry sangat-sangat..aku bukan apa..busy sangat lagipun aku takdak pc nak sign in..aku just aktif berFB dan tweeter(tu pun noob lagi tweeter) guna fon..agak susah la aku nak update2 belog ni.so dengan kesempatan ni aku nak ucapkan Selamat Hari Raya ...Haha..seminggu  ja lagi nak habis syawal kan...

Last post aku ritu pasal liverpool datang Malaysia. Tu pun sebelum puasa..perghh,. Memang lama gila beb.. Ok.. Gambar pun dah melimpah-limpah.. Aku just nak uplpoad gambar budak-budak rumah sewa aku ja..so..chekidout!


ni geng Mudah.my bila online ja Mudah.my... Kami bayaq streamyx rm140 sebulan memang untuk depa bukak Mudah.my dan aku rasa setiap bulan pasti ada abg pos laju datang rumah pakhaji ni..



p/s::aku sibuk pikir project final aku,..dan aku masih buntu..tajuk pun takdak lagi..aku minta jasa baik kalian yang hensem2 dan lawa2 tolong bagi aku idea...aku dah bentang proposal minggu lepas dan malangnya kena reject mentah2 ja..

3 comments:

  1. hahaha.

    selamat hari raya lah bale oi!

    wah kaki mudah.my beli hape je?

    ReplyDelete
  2. haha..selamat2 hari raya uber.balik perak mai la ipoh kita beraya...

    mudah.my depa ni mat motor..beli barang moto ja suma
    wakaka

    ReplyDelete
  3. haritu aku sakan bercuti tak nak ajak pula abg bale ni! haha

    ReplyDelete