Aku

My photo
parit buntar, perak, Malaysia
kacak hansome baik dan comel itu aku

Friday, July 1, 2011

The Wedding. Lan & Anim

 Assalamualaikum..Seminggu juga aku tak update belog ni.. Terbiar ja. Kesian sapa yang follow aku kan..Especially Zulfikar 'Rasa Hati' kan yang bloglistkan belog aku nih dekat belog dia..haha..Sorry la ikar aku ada komitmen banyak laa..Ok! aku mulakan balik entri kali ini dengan apa yang aku kata komitmen tu. Hujung minggu lepas aku sibuk amek gambar pasangan Sweet nih..so check it out!

The Couple
Oh tidak! Aku sebagai photog untuk couple nieh sangat la jeles dan berangan bila la aku nak kahwin, macam seronok ja kawen, dan agak-agak nanti photog yang amek gambar aku masa aku kawen jeles ke tak  dengan aku dengan bini kan..Haha.. Aku memang suka berimaginasi sendiri..Apa yang aku boleh simpulkan dengan couple ni, mereka sangat larh sweet dan cocok sekali. Tiada apa yang boleh aku katakan selain doa untuk mereka. "Semoga berbahagia hingga akhirnya".

 The Others


aku suka sangat dengan uncle nieh..dia paling hapening dan sporting

Wahh..sangat meriah masa kenduri nieh aku rasa macam datang program hari belia ja masa tu.. Ada cabutan bertuah, ada pertandingan kaler-kaler, ada pertandingan pazzle dan pop kuiz pun ada! Dan apa yang aku suka pasal kenduri nie ialah semuanya gotong royong susah rasanya nak dapat rasa makan hidang sekarang ni..Buffet ja semua kan..Setuju?..Oh ya!malam harinya ada Karoake!aku pon karok lagu "Cinta Kristal"..haha..ok Tipu ja*..

p/s:: Kalau Kamu ada job untuk aku dan area Parit Buntar, Ipoh Dan area2 Penang silalah pm aku ya..

5 comments:

  1. haha terbaekk ahh bale !segak gambaq !

    ReplyDelete
  2. This is best bro!!Wah...gud job lah. a new beginning of ur career as pHotog. Hehehe
    All da best!!:)

    ReplyDelete
  3. wahhh kaya kaya kaya.. paling kurang sehari 800 hengget... tapi tak kurang 1500 ni...perrghhh belanja nasik kandor yeoppp!!! hahaha

    ReplyDelete
  4. hahaha..yeah!!masyuk laa..nak kawen lagi gtaw aku taw..harga spesel..haha..wehh aku nk balik ipoh dah..balik kmpung roger2 laa

    ReplyDelete
  5. nanti kawen ngan kak eton, jemput taww ! :)

    ReplyDelete