Aku

My photo
parit buntar, perak, Malaysia
kacak hansome baik dan comel itu aku

Saturday, July 9, 2011

Light Leak # 1

Assalamualaikum..

Hello Merah! Kuning! Biru!  Hijau dan tak lupa Putih!..Opss..bukan pasal rally semalam tapi kaler-kaler yang aku mention nieh semua kaler yang aku gunapakai dalam edit-edit gambar nieh.!haha..Takdak masa aku nak ulaskan isu Bersih 2.0 tu.. Kalau aku ulas nanti ada yang kata aku di pihak Merah bila aku kutuk Merah ada yang kata aku Kuning......... So.. aku kepilkan semua kaler ni larh! Hahah..kamu perhatikan setiap gambar mesti ada kaler merah kuning atleast!haha...

Ok stop pasal tu kita cakap pasal apa aku nak cerita! Tengok gambar-gambar ni. Semua aku dah conteng. Aku sekarang dalam dok belajar menda alah ni.. Sangap pon ada bila setiap kali on Photoshop aku main menda nih..Light Leak! Saja nak dapat vantge look gitu!haha.

The Ohters Hyper Light Leak!





Aku rasa aku perlukan komen dan tunjuk ajar dari kamu! Boleh tak tolong bagi komen yang boleh memajukan aku??hehe..

p/s:: Sapa pro boleh ajaq aku dak??hahha

5 comments:

  1. cantik.tapi ada bape gmbr kat atas ni tak sesuai pakai light leak la kan.

    ReplyDelete
  2. superb. abg bale nak tutorial buat lighthing guna potosop? eheh.

    ReplyDelete
  3. RI:: Terima kasih...aku baru belaja menda ni so tu yang tak pandai nak matchkan..seseau ke tak..haha..

    Kura::haha..nk toturial ajaq aku dulu mcm mana hg buat kat belog hg tu..gambaq yg gerak2 tu apa nama..haha

    ReplyDelete
  4. gambar mcm camera Yashica 1984 rosak.. ehhh rosak ke or salah fokus?

    ReplyDelete