Aku

My photo
parit buntar, perak, Malaysia
kacak hansome baik dan comel itu aku

Tuesday, June 21, 2011

Pasar Tani hari Selasa

Takmau cakap banyak..Gambaq-gambaq ni pon dah cerita yang aku p pasar tani(bukan pasar malam)..Pergi pula dengan Apak aku dengan adik aku, Sahir(jawa)..pergi tunggu ice blend tu pastu beli sate ayam separuh masak pastu balik rumah sebab takboleh tinggal Mak Shadah sorang-sorang kat rumah...

Ada lain sikit dekat gambaq aku tu..cuba kamu-kamu refer balik gambaq-gambaq last post..ok laa..aku bagi clue..watermark aku ada beza..sapa bijak, ce cerita apa bezanya.dan kenapa beza..kalau betoi aku belanja sate!

p/s::setiap petang selasa memang ada pasar tani dekat taman aku..dan 100% melayu berniaga..hari jumaat baru pasar malam besar-besaran kat pekan Parit Buntaq

2 comments:

  1. apsal adik aku, asik aku tengok pakai baju tdo je?

    aku tak nampak watermark ko.. kecik mcam semut punya taik telinga.

    ReplyDelete
  2. IKar::macam hg tak kenal lak...adik aku nieh la nobita wehh...kan nobita tak pernah tukar baju..
    ahahha

    alamak..time aku edit2 besar ja watermark tu..time upload sini jadi kecik taik telinga semut plak
    ahahah

    ReplyDelete