Aku

My photo
parit buntar, perak, Malaysia
kacak hansome baik dan comel itu aku

Thursday, June 16, 2011

Apa Perbezaan Dua Gambar nieh?!

 Assalamualaikum...hye semua!

Hari ni aku bagi peluang kepada kamu semua untuk ulaskan untuk dua(2) gambar yang berbeza but same person.. So apa yang aku nak.. Kamu ikhlas menyuarakan apa yang kamu rasa terbuku di hati kamu tu..

Gambar Satu

Gambar Dua
Memang muka orang ini dalam belog nieh bersepah sebab tu aku nak kamu-kamu ulas apa yang kamu rasa tu.. Ok! Aku akan mulakan ulasan aku pasal 2 gambar diatas!

Gambar 1st:: Budak nieh dari mata aku bajet kuit dengan gaya gay dia tu.. Memang aku paneh tengok muka dia nieh! Kaki Mau? soalan aku untuk tuan punya badan...
Gambar 2nd::Eh! Orang yang sama ke ni? Ok..yang 2nd nieh muka dia macam Shamsul Yussuf dalam kl ganster tu..Eh! aku takot..sory..aku terlangsi kat gambar 1st tadi.. jangan bunuh aku plizz..

p/s:: Ok aku dah komen dengan "JUJUR"nya..so apa tunggu lagi giliran kamu pulak!haha..jangan risau kalau takot tuan badan pukui kamu guna akaun anonymous tapi dalam braket buh nama kamu taw...HAHAH..

12 comments:

  1. 1st pic::
    budak ni mmg taste aku bale. aum! XOXO! haha..

    2nd pic::
    aku taw, dari riak muka dia. dia pun menyukai aku dan berkata; aum! XOXO! juga. hahaha

    merepek!

    ReplyDelete
  2. KuraPura:: ahha...hg memang taste tinggi ya bir??ahha..Comey sangat kan dia..sebab tu hg terpikat kan..

    ReplyDelete
  3. muka 1: muka nk mintak penampaq pon ada. tapi macam cute pon ada ;D

    Muka 2: muka suci baru pas taubat! hahaha

    ReplyDelete
  4. Lily:: kiut??haha..mata ngan mulut dia kiut kan..tapi aku tetap nak suap kaki..haha..

    taubat??yela..dah tau buat..taubat dah la tu..haha

    ReplyDelete
  5. Muka 1 : ngade-ngade r ak tgk ~ bt2 kiut la sbnr nye 2 ''kaki mau?'' -.-
    Muka 2 : siyes ! nmpk baek gler mke dye tme nih , suci brsh (kate lily) like3~ :D

    ok dh hbs ak komen

    ReplyDelete
  6. taste aku mmg tak boleh dinafikan bale. binatang kan. eh bukan, bukan aku yg binatang. kurakura yg binatang hahah..

    comel comel. kau pun comels bale! ahaks. ahaks.

    ReplyDelete
  7. yg pertama:muke mcm hantu k.limah....hahaha..
    yg kedua:muke mcm baru lpas kene kejar usop wilcar...hahaha..2 yg sebab rambut dia botak..terbang mase lari...ke tepi...ketepi...ketepi..

    ReplyDelete
  8. Gambar 1 : "aku rasa aku kiut sebab buat mulut muncung mcm baby kecik yg muncung sebab byk isap puting" jadi sila adore saya sebab saya kiut


    gambar 2 : baru balik umrah, insaf dah nak perasan kiut.. :)


    p/s tolong buang word verification komen ni boleh tak tuan blog?

    ReplyDelete
  9. hahaha....hat ni ka?? gambaq 1st tyme menjuai dlu..hahaha....gamba 2nd bajet ank ysof haslamm...hahahaha.... ksimpulannya 2,2 gambaq minx kaki...hahahah...

    aku ada jaa...fb off sketika bg keadaan reda skit..hahaha...halo2 la hp aku...hahah

    ReplyDelete
  10. Amalina:: 1st of all nice font nama hg tu...haha..Suci ke muka dia..wahh..abeh kembang dah dia.. kalau baca nieh..

    KuraPura::hg memang ganas Kura!!taste sangat gila!haha..aku comel bila dlam costume bee ja.aha

    Anony:wahh boleh plak masuk antu kat limah ya!comel betul hantu kak limah nieh kan..haha

    Zulfikar Hazri:: ahha..gila..dia sampai sekarang isap puting lagi wehh..yang 2nd tu..betol la ramai org kata dia dah insaf..haha..
    p/s:: atas permintaan hg..aku dah buang verification..terima kasih erk..aku sebenarnya byk lagi tak explore.selagi hg tak tegur memang sampai kesudah aku tak buang..selalu aku blogwalking n nak komen sangat la remeh nak msuk kan word alah tu..rupa2nya..belog ini ada gak.haha

    Burger Tower:: Mintak kaki pun hg sayang kat dia lebih kan..haha..bila nak reda weh..nak kontek susah..halo2 guna fon kena kuar duit..
    ahaha

    ReplyDelete
  11. klo xsyg jwbnya xdpt la aku nek skyline TP dia..hahahahaha...biasa la zmn rmaja...drah panaihh...haha.. nnti2 aku dah reda aku on balik...hahah...la ni gna hp sudeyy..hahhaha

    ReplyDelete
  12. ok ak da baca bale bila nak suap kaki????

    ReplyDelete