Aku

My photo
parit buntar, perak, Malaysia
kacak hansome baik dan comel itu aku

Sunday, May 1, 2011

Penang Part 13# War Museum , Batu Maung

 Ya!! Selamat datang Muzeum Perang di atas  Bukit Batu Maung. Muzeum nih adalah benteng yang sebenar yang dibina oleh tentera British tahun !930 dulu.. Aku pon takdak lagi kamu si kecik apatah lagi kan..hahha..macam-macam la ada kat sini dan binaannya sangat larh utuh samapi la nieh. Sangat kool beb tunnel dia.. Try la kamu masuk macam-macam perasaan kamu akan rasa.. Seram.Teduh Gelap. Tidur ke tak tidur ke memang gelap geliman..
Sangat la gelap underground tunnel nieh.. Aku bukan takut hantu ke apa..Aku takut kalau ada binatang yang insane2 dalam tu..Harimau ke Buaya ke.. King cobra ke.. Sebab memang gelap sangat-sangat... Nasib baik ada fon yang berkuasa tinggi.. Haha..kalau harap torchlite aku memang tak mampu nak masuk dalam nieh,

Canon Firing Bay

Anti Air-Craft Pit


Barrack
Aku ingatkan disini. Kami bukan larh orang yang bergelarkan diri mereka sebagai KPop..tapi kami cuma student poli!haha.. Geli aku dengan KPop Malaysia!..Shame on u la  24:7 Suku dan Geli-Geli!..haha..saja suka tunjuk pusat yang hitam dankaki yang pendek tu..malu la kau orang Melayu larh!

The Others

terlalu banyak sangat aku nak cerita tapi aku penat sangat pasal tunggu semua gambar ni nak upload.. Tu tak kira yang lagi gambar-gambar yang Blogger.com reject. Memang penat..Apa aku boleh cakap kat sini ialah memang kurus aku hari tu sebab penat pusing satu muzeum nieh... Kamu dapat rasa macam mana keadaan para askar British dan Jepun nih rasa. Kalau kamu yang jenis tak berkira kerana sejarah kamu datang la.. RM20.. Memang makan mekdi pun kenyang. Tapi mekdi bagi kamu gemuk okeh!

p/s::terima kasi sangat-sangat pada semua.. Hafiz,Deq Wan,Ekmalnyu,ZackZapri, Hazmi,Baim wong dan Lutfi Tahir..jumpa lagi nanti.
 Behind the scene..bukan Baby60 aku je digunakan tapi credit juga pada awek d3000 encik hazmi yang sexy tu..haha... nieh gambar budak-budak kelas aku! yeh!!!DKM5A kami datang..

18 comments:

  1. Suka gambaq yang bercahaya tu, nampak apis cam wat iklan colgate. hahaha

    ReplyDelete
  2. lol...tgok faizal tahir pon ada kak lily..ahhaha

    ReplyDelete
  3. haha, snap nagn faizal tahiaq. hahaha, kacak2 semua!!

    ReplyDelete
  4. ada dia men piano nnti aku masukkan..haha..aku time nieh paling kacak..skg nieh jambang tadak rambot pon seerr...malu kot kuar rumah..ahhaha

    ReplyDelete
  5. siapa yang semat lynda??hahah

    ReplyDelete
  6. ahahaha... lepas tengok pic yang diri cam nak wat cover album tuh.. baru nak suh join kpop wanna be tuh.. dah ade description rupanya.. hahahahaha... cam hatiuuhhh dierang tuh ek.. menyampahh... sume muke jawa ade hati jadik k pop.. haha

    ReplyDelete
  7. WAHAHAH....dah tahu dah..mesti orang nak ckap kami nk tiru si kpop tu..haha..tu suma Karipap ada la..nymaph aku tgok nya...gedik!haha

    ReplyDelete
  8. wahhh comel nya saya... hahaha

    ReplyDelete
  9. yela..hg paing comel konan sebab hg kan kpop..eeuuuww

    ReplyDelete
  10. apa kpop2?
    aku nak nasyid pasnih..
    tgu sat kemunculan aku~

    ReplyDelete
  11. guinness is good for u.haha!

    ReplyDelete
  12. Konan::haha..dah insap ek kpop???nasyik pulak erkk..bagus2...alhamdulillah...ahha..

    Amalina::haha...2 askar british yang kata..aku kata.. guinness is suck one!.ada juga yang prasan erkk..haha

    ReplyDelete
  13. terbaikkkkkkkkkkkkk ark balecan

    ReplyDelete
  14. nak beli telelens ok tak mie??

    ReplyDelete
  15. kemas, gambar2nya kemas, saya suka bila lihat anak muda menggunakan kamera dengan wajar & berwawasan. tahniah, hihi

    ReplyDelete
  16. KHM:: terima kasih sangat bro..biasa saja..baru belajar je nieh...

    ReplyDelete
  17. salah silap minta tunjuk ajar ya!

    ReplyDelete