Aku

My photo
parit buntar, perak, Malaysia
kacak hansome baik dan comel itu aku

Monday, May 30, 2011

Post yang emotional bab 5

Sibuk sungguh aku berkerja sehinggakan masa untuk beremosi pun tak sempat, jadi di kesempatan ini izinkan aku beremosi sikit yaw!haha..
Arghh!!First of all aku nak sangat minta maaf dekat cik eton sebab jarang ada masa untuk text dia!"sorry sangat-sangat ya eton, saya tau awak terasa dengan saya, tapi awak pendam. saya mintak maap nooh. tak sengaja la wak."  gambar ini untuk awak taw!wink!wink!=D

Sebenarnya aku sangatlarh tension berkerja weh! cakap larh kerja apa tak tension kerja duk rumah pun tension sebab asyik tekan butang f5 je nak refresh fesbook. Abeh kuat tidor pastu bangun-bangun tanya @mak shadah "mak masak apa ari nie?" memang mak aku bagi kaki la setiap kali aku tanya macam tu. haha. (sumpah aku tipu).

maybe post lain kali aku akan cerita bertapa tensionnya aku di petronas tu!haha..Tapi biasa la kan..setiap ada kelebihan pasti ada kelemahannya kan..bukan semua buruk di petronas nieh ada juga yang baiknya..salah satunya shah saaid..haha. Dan berbalik pada tujuan asal aku menulis post ini ialah aku ingin mohon maaf pada siapa-siapa yang ada ajak aku p mana-mana tapi aku tak dapat attend..program dirancang dicancel last minit ke, aku tak reply massage ke, yang ajak p ban pecah tapi aku bagi alasan tak tau jalan ke, maaf kalau aku p mana-mana tak ajak ke kan(mee mamak).kan @kak tulip kan.?Oh ya maaf juga kepada @hafiz sebab selalu tolak Main dota dengan dia.. Dan paling utamanya sory sangat-sangat pada Cik Eton Manis ya!Sorry sebab takdak masa untuk awak saya bukan sayang petronas lebih dari awak tapi tangungjawab saya lorh*ayat poyo! haha...

kepada Cik Eton Manis:: walaupun saya tak seromantik Seth dalam cerita Nora Elena tu tapi saya amik gambar ni iklas untuk awak taw!*poyo tapi jujur!
p/s::Post nih emo sikit tapi jujur !Credit to Wafiy untuk gambar ini! 

9 comments:

  1. noob - travis barker

    ReplyDelete
  2. haha, seth tan pon layan??

    'Sorry sebab takdak masa untuk awak saya bukan sayang petronas lebih dari awak tapi tangungjawab saya' >>>>>>>tapi sya ada masa nk p ligan shah said.hahahhaa


    kak tulip

    ReplyDelete
  3. waaaa... bg kredit kt aku... trharu gila

    -hot staff ;D

    ReplyDelete
  4. perhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh wt jiwang blh

    ReplyDelete
  5. travis barker::aku memang noob larhh, takan baru taw kot..haha

    kak tulip::hehhe...mesti la layan siap baca novel lagi taw!!shah saaid tu adik saya oke!haha..dia lahir dec 1991

    wafiy 'hotstuff'::hg nak kredit maxis digi celcom nieh??haha

    Mie::memang la jiwang...macam hg jugak la kan
    haha

    even takdak masa..tak semestinya aku tak sayang kan eton..hehe..i love u!

    ReplyDelete
  6. Huwoowwww~~~~ =D santek pemandangan~

    ReplyDelete
  7. mesti la santek ban pecah larh
    ahah

    ReplyDelete
  8. amboi, sweet nak mampos. untung kak eton. :')
    aww aww, tpy seth tan lg romantika tauu. kalah kauuu kih kih

    ReplyDelete
  9. hehe...sethh tu belakon je la mekk..sian bini dia tgook cerita tu..bapak jelessss

    ReplyDelete