Aku

My photo
parit buntar, perak, Malaysia
kacak hansome baik dan comel itu aku

Wednesday, May 11, 2011

My 1st Set

Places for Hindu ReligionCSI@amd_BBQ under Penang BrigdeMake your choiceSKSKWe lovin ITKhairatun Nadiah with Kurung
in UNIFORMHappy Eid'10Siti Muslehat's HouseCousinMe and CousinIceCreame gurl in red
Angry BullThe next Lee Chong WeiBeloved Family@DinnerCute Gurl Don't CryPortraiture of Zapri@HolgaFather and his Hero
Mak Shadah and HobbyYusuf HanafiOptionsCousinAwan SahirKhairatun Nadiah in Dilemma
CSA, a set on Flickr.
ohyeah! nieh bukan myfirsttime dot com...ini my first set aku dalam akaun flickr...aku buat set sebab aku nak antar resume aku untuk jadi jurugambar junior Saiful Nang..haha.. Last minit ja semua nih..sebab aku sibuk kerja pump minyak mototr orang..ntah apa-apa je..maybe aku akan customize set aku lebih nicely lagi sapa tahu kan..yeah! memang beterabur dan rojak sikit ini set..haha
baletonbalecan | galery

p/s:: nak view cantik kamu click la pada hyperlink CSA tu ok...view sampai abeh besar taw gambar tu...

4 comments:

  1. erk. hebat la kawan aku ni. nak jugakkkkkkk :3

    ReplyDelete
  2. eehh..kura-kura nieh...dah dapt tidoq ngan awek poli aku jadila..hahah(opss..bukan tidoq..tertidoq laa..)haha

    ReplyDelete