Aku

My photo
parit buntar, perak, Malaysia
kacak hansome baik dan comel itu aku

Saturday, April 2, 2011

Post yang emotional bab 3

Banyak betoi episod dalam belog nieh!. Memang impian aku nak ada cerita sendri.. Mungkin satu hari nanti aku boleh jadi macam shamsul yusuf. Aku larh hero aku la director aku la rappers!opss!terlebih puji nieh! Yeah!! Aku sangat rindu akan budak ini! Ada sapa-sapa nampak dia kat mana-mana?? Tolong la ingatkan aku kalau kamu ada nampak dia! Tolong sampaikan salam kat dia ya!

nanti aku dah jadi hero betoi2.aku tak nak heroin aku lisa suriati ke..liyana jasmay ke mahupun rosnah mat haris. Aku cuma nak heroin aku @Khairatun Nadiah sorang! Aku tak jiwang sebenarnya! Ini je yang mampu aku kata!Tiada tempat laen aku nak cerita semua nieh! Aku harap aku dapat novelkan semua nieh!wah!!kelamnya balecan!

p/s::aku memang macam nieh kalau musim hujan macam sekrang nieh! Kamu jgn la marah kalau baca post2 yang emotional macam nieh !

12 comments:

  1. haha!bukan!aku bukan seorang yang jiwang weh!!tapi kadang2 ada skit

    ReplyDelete
  2. Hg ni memang kelam la..haha
    rileks sudah..
    xkan lari gunung di kejaq!!

    ps: hg mmg slalu emo kn??wahahah

    ReplyDelete
  3. sonok la bale ada orang sayang. emo2 pun besttt haha

    ReplyDelete
  4. sara:: ati eskrem macam mana weh>>cepat cayaq ka??

    mira::haha..aku tak kejar gunung larh mira!!hahah

    kura zubir::hahha...sonok larhh hg!..hg tak rindu kami ka??

    ReplyDelete
  5. hati taman pun oke gak..LOL.:)

    ReplyDelete
  6. haha..kemain jiwang bale !:P

    ReplyDelete
  7. Gosh, I’ve been looking about this specific topic for about an hour, glad i found it in your website!

    cheap nolvadex

    ReplyDelete
  8. Amboi abg bale..
    #amirchip#

    ReplyDelete