Aku

My photo
parit buntar, perak, Malaysia
kacak hansome baik dan comel itu aku

Tuesday, April 12, 2011

Menghitung Hari!

HAHAHA...Mari Countdown bersama saya ya! Tengok situ! Due date aku kat amd bila Hujung bulan nieh la beb! Tak sabar rasanya kembali ke zaman sekolah!..haha...Kawan-kawan di Ipoh tunggu kepulangan kami ya! Nanti kita boleh la pegi stadium tengok Perak main.. Hahah... CSI Program tu apa ?? Kenapa budak degree tak csi??malam nieh aku akan masuk kerja! Sabar! Lagi dua minggu je lagi aku nak abeskan ini semua! Aku akan merinduinya nanti! Bye kakak2 indon..tri erna...kak zulaikha..kak sunarsih! tak lupa juga makcik bisu yang gigih berkerja selama 40tahun tu.."sekarang saya dah tak bongkok lagi"! tak lupa juga fauzi yang suka curik tulang tu!

4 comments:

  1. hahha...hazmi juga saya akan rindu!haha..
    Lily::lama kan!sengsara aku dan hafiz laluinya!

    ReplyDelete
  2. haha...xlme dh...pejam celik jew dh ckup 5 bln..

    ReplyDelete