Aku

My photo
parit buntar, perak, Malaysia
kacak hansome baik dan comel itu aku

Sunday, March 27, 2011

Rakan Operator part# 1

Sebenarnya dah lama aku nak upload gambar member-member operator aku suma nih,. Tapi tak ada kesempatan lagi aku nak upload. Antara satu perkara yang aku suka dengan tempat aku kerja sekarang ni ialah aku dapat kawan baru. Tapi dalam banyak gambar-gambar ni sorang jela yang familiar kat sini Hafiz, kawan sekolah dari tingkatan 1 sampai 3. Dalam belog nih aku rasa Hafiz punya gambar lebih dari aku gamaknya. Mungkin ini belog dia bukan belog aku!haha..apa aku merepek!

Rahimi
Dia nieh datang satu poli dengan aku. Tapi tak sama kos dengan aku pon kiranya dia pun aku baru kenal la. Dia orang Tepeng kat poli amek kos DEM! patot perangai pun dem je.. aku pon tak tahu DEM stand for Diploma apa. Yang aku tahu budak-budak dem belajar Mechatronic. sapa-sapa boleh bagi tau aku DEM tu apa
Muhammad Hasif
Owh ya!mamat ni mai dari Melaka orang cerita dia beli motor pakai duit toreh getah!beli-beli terus henjut motor mai Penang..
Amir Izzat
Orang area-area parit buntaq gak dia ni. Tapi tak penah pulak aku nampak dia.. Mungkin dia jenis tak suka keluar rumah kot! Wakakakkak..ya la sangat!
perluke aku kenalkan dia lagi?hafiz
depa nieh memang gay dari sekolah rendah lagi.
Aku ingat jamal abdillah yang nyanyi malam tu!memang sedap dia nyanyi sebab tu dia tak malu karok open.
Fizy Kazama
Firsttime aku jumpa aku tak sangka pon dia ni orang Kelantan. Yela muka macam orang perak je. Tapi bila orang cakap dia orang Kelantan memang terkejut larh aku. Tak sangka pulak aku orang kelantan boleh duduk serumah dengan budak-budak penang! Memang aku respect larh kat dia. Plat motor dia pon plat Penang. Dia dah bukak mata aku yang masih ada orang kelantan yang tak resist.
Mahadir
Tak banyak aku tahu tentang dia.. Jarang sekali kami lepak sesama, ada la dua tiga kali . Yang aku tahu tentang dia. Orang pangil Madex.. Dia tak dak awek orang kata. Pemalu sikit si Madex nieh aku rasa! hahha
Iqmal Ayob
Petai aku panggil dia nieh! Bukan aku sorang je. Suma orang rasanya panggil dia petai.kenapa petai aku pun tak tahu! Dia tokan petai mungkin! hahah..Anak jati Perak ni. Ayat Perempuan memang pandai. Mulut manis ja!
Aku baru je kenal depa-depa nih tapi aku seronok kawan sebab depa-depa tak sombong! haha..dah macam belog perempuan pulak kali ni punya entri. Yela, cerita pasal kawan-kawan, nampak gedik pulak!haaha.. Tapi hujung-hujung aku jadi operator nih aku akan banyak spent masa dengan kawan-kawan operator nieh! Akan aku upload operator lain entri!

p/s:: Paling seronok lepak dengan kawan-kawan masa ponteng kerja.. Memang nikmat dunia larh orang kata! Kebanyakkan aktiviti-aktiviti kami ni time kami ponteng. Hahah..Supervisa aku baca belog nieh mati aku kena buang kerja nieh!

Kamu Nak try Operator-operator nieh pulak??
Rakan Operator part#2
Rakan Operator part#3

8 comments:

  1. gedikss ah..haha
    wei hg ni letak gmbaq tak buh nama.
    cmna nk berkenalan ni!!haha
    hapis mmg mendominasi lah belog hg..

    ReplyDelete
  2. hahah,,..betoi gak kan!!okok nnt aku caption kan nama setiap orang tau mira
    hahah..ini mmg belog apiz pon..kena tukaq nama belog nieh..ini hafizariffin

    ReplyDelete
  3. muka hg ngan dak kelantan tu sama2 seri..haha
    madex2

    ReplyDelete
  4. wahhh...muka aku berseri ke??malunya akuu...ahhaha..madex 2 pemalu mira oii..haha

    ReplyDelete
  5. haha..mmg nampak gedik je entry ni..tp sweet ape bile lelaki cerite pasai meber2 die hahaha.....

    ReplyDelete
  6. @awEEn
    mmg gedik sgt larhh..auww

    ReplyDelete
  7. hahaha...napeW jadik gitEWWWW...hahaha..lebih gedik bile buat komen gan ejaan seperti di atas haha...

    ReplyDelete
  8. gambaq aku x dak ka bale..?aku pown operator gak...hahaha

    ReplyDelete