Aku

My photo
parit buntar, perak, Malaysia
kacak hansome baik dan comel itu aku

Monday, March 28, 2011

Ribut Habaq Hang!

Semalam malam kat Parit Buntaq hujan lebat sangat tengok larh pokok pinang yang aku tanam 8tahun dulu.. Sampai tak nampak tahun dia larh! Aku amek slow shulter. Selamat tu sign board "BERHENTI" kalau tu sign board "JALAN" mesti dah jalan sekali dengan ribut-ribut nieh baq hang! Aku buat entri nieh bukan apa baq hang sebab ada  minah  opss..sara majed nama dia duk kalot-kalot kat fb dia. Ribut sampai tak boleh online dah. pencawang strymx jatuh katanya!haha..Ok aku tipu ja tu. saja nak hyperbola!

tengok!punya la hinggaq minah rempit sara majed nieh  macam tempat dia sorang ja kena ribut!hahha..sebenaqnya aku pon tak kenai sangat budak nie, baru je add. Saja wat rancak dia sembang penang dengan aku taknak kalah baq hang! Amek hang! hahah.. Aku print screen wall hang! Tapi memang betoi la tempat kami semalam tiba-tiba ja dari panas terik teruih ribut! Ok! aku tipu lagi. Mana ada malam panas tapi aku tatau nak describe mendung ke tak sebab malam kan nampak gelap ja la.. Kalau siang ada la nampak mendung-mendung nya!


Semua gambaq-gambaq nieh aku amek kat perkarangan rumah aku ja! Hujan kan takn nak keluaq dari bumbung kan. Tapi serius lepas aku amek gambaq nieh piring astro jiran depan rumah aku nieh terus terbang! Aku pon cabot lari masok rumah, takot sekali-sekali aku terbang baq hang! Hahahah..

P/s:: abeh sebab hang la Sara Majed aku dok tersasul "baq hang!". Hang la nieh baq hang!..hahha..aku link kan fesbook hang weh.. Mana taw ada mamu-mamu segak yang baca belog aku nieh bekenan kat hang kan,.. BAQ HANG!haha

3 comments:

  1. hahahhahhaa. ayam ah baq ang!. :))

    ReplyDelete
  2. hahhahha...ada belog!3 door down lak..rindu nak dengaq!baq hang!
    haha

    ReplyDelete
  3. daymm! hahahhaha perli trok! sentimental value 2 wey lagu 2.

    ReplyDelete