Aku

My photo
parit buntar, perak, Malaysia
kacak hansome baik dan comel itu aku

Wednesday, March 23, 2011

Bersyukurlah wahai adikku!

Siang tadi aku bawak adik aku amek result dia kat mrzm kubang pasu. Kalau aku punya result macam ni dulu mesti mak apak aku dah buat kenduri 7hari 7malam dah. hahaha. Papa pun taniah Nur Syafiqah Sezale a.k.a Bale Jr. Terkejut aku sampai saja kat sekolah dia budak-budak situ pangil nama aku.."bale! bale!" rupa-rupanya member-member dia memang pangel dia bale pon! Sumpah malu kalau aku dibuatnya!

p/s:: SPM bukanlah masa depan seseorang tu, so jangan la frust menongeng sebab bio+fizik tak dapat apa yang kita targetkan! oh ya! taniah juga pada Azri Josri sebab result hang sangat gempak beb! Metrik la pasnieh!

13 comments:

  1. perghh.
    adek kamoo sungguh bijak!
    lepas nie kalu dpt offer baek punyerr,
    blah ajew dri m'sia..
    pi merantau jaoh-jaoh!

    -FL-

    ReplyDelete
  2. congrats pkah..
    -anis-

    ReplyDelete
  3. wowww..bestnyaa rslt adik awak..tahniahh2..

    ReplyDelete
  4. hebat!!! congrats tuk adik awk!

    ReplyDelete
  5. tahniah! jealousnya dapat result gempak mcm tu!

    ReplyDelete
  6. fulamak!! memang power beb..teruskan usaha sehingga mencapai cita2 yang diinginkan..perjuangan belum selesai dan banyak lagi rintangan yang lebih besar di hadapan..

    ReplyDelete
  7. salam, fuh..siyes, sampai hujung nyawa parents dok sebut terernye anak dia

    ReplyDelete
  8. Assalamualaikum...


    saya just blogwalking kat sini. baru tahu pasal blog ni..

    anyway kalau ada masa, silalah berkunjung ke blog saya.

    happy blogging :-)


    regards,
    BLADE EDGE

    ps: tahniah kpd yg dpt result terbaik dlm SPM..

    ReplyDelete
  9. hahha..terima kasih semua!macam aku punya result pulak rasanya..
    ahhaha

    ReplyDelete