Aku

My photo
parit buntar, perak, Malaysia
kacak hansome baik dan comel itu aku

Friday, March 4, 2011

Baldi Biru

Ha'ah!kali ini aku mahu kongsi nostalgia 4 tahun lalu. Zaman kegemilangan gig dikalangan budak-budak asrama macam aku ni. Memang time band-band indie tengah rancak naik dengan gig diorang, kami juga antara obses dengan menda-menda ni.

Terima kasih sangat pada Cik Muni yang tolong ingatkan aku tentang video ini. Bila aku tengok balik memang aku gelak sorang-sorang, tambahan pula aku antara yang terlibat dalam pembikinan video ini. Inilah antara aktiviti-aktiviti bebudak asrama pada malam hujung minggu.

Video ini aku rakamkan guna kamera panasonic lumix.Memang dramatik gila bila aku terendam kamera ni sekali dengan baju-baju busuk aku. Ni semua bala sebab aku curik-curik bawak kamera ke asrama. Bodohnya aku masa ni. Tapi baru aku sedar minat aku pada gambar memang dari kecil rupanya.! Sekarang baru aku belajar menghargai barang , yela memang sayang la sebab dslr aku sekrang aku pakai duit sendiri kot. Hahaha.. Walaupun sekenhen.

Arghhh! cerita panjang tak guna dah bukan boleh dapat balik lumix ni dah pun, haha. Berbalik pada video nie, pada sesapa exbrashian mungkin kenal mamat-mamat dalam ni. Dengan identiti sekolahya lagi. Dorm E2-1ni tak tahu la dinding dia macam gini lagi pun ntahla. Sejujurnya, aku sangat rindukan zaman sekolah aku. Memang banyak main aku ni! nak je balik sekolah balik!!

Kamu-kamu esti kena tengok sampai abes sebab banyak kezutan dalamnya. Dan kalau kamu terer carik larh aku antara be5 nie! Terima kasih pada semua yang terlibat ya! yang jadi mc tu asiff dia memag hapening. yang menari tu muiz jawa sekrang kat johor, Yang baju bomba tu bob sekrang dah kurus macam Aizat sungai lui dah.

p/s:: Lagu ibu kota cinta ni tak sempat kami abeskan sebab memory full la bai!haha. hope kamu-kamu enjoy!

13 comments:

  1. hahah
    memang nostalgia kan..
    ahha.rindu suma kat brash tu

    ReplyDelete
  2. hehehehehehe . . . best nye dy wk2 skolaaa . . hehehe . . n mmg ptot pon kne hrgai cmera uhh dlu . . n skunk pown even scndhand . . huhuhuhu . . thumbs up! :D

    ReplyDelete
  3. great job !
    hebat abes la kome ni.
    kecik2 la zaman kegemilangan kita sebebnanye..
    -muni-

    ReplyDelete
  4. muni::tengs erk!keme mmg hebat pon..sama la hg kan ulat buku je..tengs sebab dari dulu hg la dok kalot ngan baldi biru ni kan.aku engatlagi aku masok utube hg carik tak jumpa2..
    haha

    ReplyDelete
  5. haha. xsngke ade jugak terselit muka yea :P

    ReplyDelete
  6. hahah
    mmg kena ada la..org penting kot sheda,,,

    ReplyDelete
  7. haha!
    happening gila-gila.
    lawak time hariz ngan jawa..
    tangkap 'guitar' dgn kemas siot!

    -FL-

    ReplyDelete
  8. FL stand for??
    memang la dlm nieh bayak gila guitar terbang2
    haha

    ReplyDelete