Aku

My photo
parit buntar, perak, Malaysia
kacak hansome baik dan comel itu aku

Sunday, February 13, 2011

Penang Part 4# Eton Berkurung

part empat sudah aku punya entri pasal penang ni. Kali ini pasal eton sebelum-sebelum ni aku dengan member-member je. Bagi can eton pulak asik-asik muka Hafiz je kan.

Haha..setelah seminggu si Eton ni merana terseksa jiwa raga posting kat Hospital Bagan kat Permatang Pauh tu aku dapat juga aku bawak si Eton ni tenangkan fikiran pusing-pusing Penang (tak pusing mana pun pusing dalam quensbay je). Ini juga kali pertama keluar dengan Eton yang berkurung selepas berakhirnya zaman persekolahan dulu. Dulu kat sekolah hari-hari la tengok si eton berkurung.

Nice bukan Eton dengan kurung dia. Kamu-kamu tak nak ke look nice macam Eton ni??ce pakai kurung lepas ni. Baru nampak gadis Melayu. Aku bangga dapat jalan dengan gadis yang berkurung ni walaupun orang duk tengok kami pelik je. Ganjil sungguh berkurung di Mall..

Oh ya!terima kasih cik Eton sebab sagestkan beli kasut untuk Mak Shadah..haha.. Sunguh teruja nak pakai masa kenduri sepupu hujung minggu ini.


p/s:: kami lepak kat luar quensbay mall sambil tunggu matahari terbenam. Haha.. gedix!

Kamu-kamu mungkin juga nak cuba ini!
Penang Part 1# Queensbay
Penang Part 2# Shisha
Penang Part 3# Siakap Masak Lamprik 
Penang Part 5# Pesta Layang-layang
Penang Part 6# Jambatan Pulau Pinang
Penang Part 7# Sunrise


11 comments:

  1. bale bila nk kurung plak

    ReplyDelete
  2. lol
    hahah
    aku kurung nnti suma nak ngorat lak weh
    ahh

    ReplyDelete
  3. hehehehe . . sy na tuka cket soalan owg first td . . ble nk kurung eton lak?? hahahahahahah . .





    p/s gila kntang syloo!

    ReplyDelete
  4. ahhaa
    engat eton kucing ke nk kurung dia..heheh
    gila kentang arhhh..hahah

    ReplyDelete
  5. haha..asik2 bawak apis je kan?hahaha
    cantekk..
    eton rafali berkurung..hak ni baru cantekk..
    dari ana rafali yang berkurung..hak3

    ReplyDelete
  6. hahah
    betol-betol..
    asik2 hapis je kan..kasi can kat eton rafali lak.
    hahah..aku mmg suka la orang berkurung.hehe

    ReplyDelete
  7. hahahahahah . . . ngek! credit kt eton . . bkn si bale . . au . . gile kntng!

    ReplyDelete
  8. kakak eton larhh..mmg menarik!!

    ReplyDelete