Aku

My photo
parit buntar, perak, Malaysia
kacak hansome baik dan comel itu aku

Tuesday, January 18, 2011

under maintenance

Yeah!ini larh masalah yang banyak dihadapi Xbox 360 user problem cepat panas yang dihadapi oleh 360.

Banyak faktor yang menyebabkan masalah ni maybe sebab budak-budak ni kuat main fifa sebab tu terus E74 tak pun nama saintifik dia ring of death. Ada gegelung merah. Tapi ingat kalau 360 kamu sudah menyala empat-empat lampu merah mungkin kamu-kamu perlu lupakan 360 dan cuba try ps1 atau pun gameboy!

Cara-cara aku elokan 360 ni hanya guna kan toto aku tidur. First of all on 360 pastu kamu tgok tv kamu kalau dia display E74 dan ada lampu merah pada konsol kamu. Kamu cabot wayar HDMI dan balot la konsol kamu dengan toto tadi tunggu agak-agak medidih dah 360 kamu cabot wayar supply tu. Pastu bagi konsol 360 kesayangan kamu rehat lebih kurang 15 ke 30 minit. Kalau dah tak sabar sangat nak fifa tu letak je dalam Peti sejuk. Kemudian kamu boleh terus bermain sampai esok pagi sampai konsol kamu jadi balik E74 tu yew!Oh ya!jangan lupa cabot HDD kamu

p/s:: jangan simpan konsol kamu kalau kamu sayangkan nya...cuba untuk bersabar ye :)
selamat mencuba!

No comments:

Post a Comment