Aku

My photo
parit buntar, perak, Malaysia
kacak hansome baik dan comel itu aku

Tuesday, December 28, 2010

credit to Diloz!

 aku sangat beterima kasih kepada azlan@diloz kerana toturial teknik light leaks ni. memang berguna dan pencetus idea aku untuk edit gambar. Memang betul bukan semua orang minat dengan gambar-gambar begini tetapi bagi aku ia sangat unique!dan kreatif..vintage!

kalau aku dah cukup expert bermain dengan light leaks aku buat la toturial tapi kalau nak senang visit je blog bro diloz ,ni dia lebih tahu sebab aku pon usha blog dia tadi.

p/s::gambar target ni memang aku dah upload sebelum ni tapi yang sebelum ni takdak lightleaks lagi so bezakan la ek
cawcincau!nak tidoq!
by Mohamad Syazwan

2 comments:

  1. cool dude.
    banyakkan practise.
    cuma jangan overdone sudahlah.
    sikit-sikit baru cun.
    oh,2nd pic kau kena jaga true tone untuk skin color.
    dah macam Hulk versi merah budak tu.
    :P

    keep up good work.
    any tips berminat boleh tanya.
    no probs.

    :)

    ReplyDelete
  2. 0wh betoi gak!nie dah kira overeidt la nie??
    adoiyai...kena banyak practise la..
    orait2 aku mmg selalu update blog kau pon!
    haha

    ReplyDelete