Aku

My photo
parit buntar, perak, Malaysia
kacak hansome baik dan comel itu aku

Wednesday, November 24, 2010

Mereka-Meraka yang comel

Selamat semua.
pagi tadi aku memang tak buat apa la.sekali terlintas untuk aku belek-belek collection gambar aku.Last-last aku terjumpa mereka-mereka nie.

1. Dini
adik dini anak paksu aku.gambar ni time raya posa ritu.aku suka ngan budak nie sebab mata dia memang besaq.tapi dini nie diam sikit kot.hahaha:)

2.Ana
 ini adik ana nama betoi aku pon tatau sebab dari dia kecik suma pangil adik na.dia nie sepupu aku gak.Tapi aku sian dengan dia sebab dia lahir-lahir je tak sempat nak pangil ayah sebab Bapanya sudah pergi buat selamanya sewaktu dia dalam kandungan Maknya.Mari sama-sama kita sedekahkan al-Fatiahah:)
3. Najwa
 ini pulak najwa nama dia.anak mak teh aku.sepupu aku la kiranya.aku suka ngan rambot dia yang macam megi nie.haha.camera dia wat menan je.aku dah besar macam ni baru rasa pegang camera tapi budak-budak sekarang memang cangih.haha:)

4.Afiqah

 budak nie pulak nama dia afiqah.aku suka dengan dia nie sebab mulut dia memang kerek.dah la kerek garang pulak tu.ikot mak dia sebijik-sebijik.anak kepada acu aku.sapa yang ngusik dia mmg kena belasah la..haha :)
 
5.Hanafi
 yang gagah perkasa nie pulak nama dia hanafi.dia anak kepada pakcik rashid.heheh.aku suka ngan ni sebab dia memang suka bergambar.haha.dah tu sampai aku xlarat nak tangkap gambar budak ni.banyak lagi gambar dia yang aku nak upload tapi dah limit.seorang model hanya limit 3gambar.comel bukan budak nie.satu perkara lagi yang aku suka sebab dia suka main dengan dslr aku.hope besar nanti pro men dslr.muka macam Cik Eton lak aku tgok budak nie.haha:)
6.Ekmaludin
yang nie pulak adik ekmaludin namanya.aku suka sangat dengan senyuman dia.sebab apa alu pangil adek sebab si ekmaludin nie tak ada misai lagi.haha.dia juga paling comel+stylo.tapi dia seorang yg pemalu orangnye.tgok saja la gambar nie usaha juga nak sorokkan kepalanya dari lensaku..hahha

7.Syahir

last and not least nie syahir.adik bongsu aku.nak kata comel xdela comel sangat aku lagi comel tapi boleh la sebab dia adik aku kan.hahah.dia ni paling senang dalam family aku.nak apa suma dapat.dia kata "zaman dah berubah la amcik" tu la point dia kalu aku xpuas ati dengan dia.walau kerek mana pon dia aku tetap sayang budak nie.haha:)

gambar diatas dirakam atas permintaan mereka-mereka nie.
so keputusan ditangan anda.anda yang menentukan masa depan mereka ayuh mengudi siapa paling comel!
hahah.apa aku ngarot nie.haha. kla nak tido!adoii..
Off by Mohamad Syazwan :)

Tuesday, November 23, 2010

nak lembu!nak lembu!


video
haha..lawak lorh robot-robot ni 2 cari lembu adoii
tak tahan tol aku tgok video nie.tapi dalam dok gelak2 tu ada gak dia selit msg tesirat.mari sama-sama kita hayati apa maksud korban.hahaha.tgok sampai abeh

credit to Nadzirah Zainal pesbook yg post video nie...
kla off by Syazwan Sezale

Monday, November 22, 2010

"off the wall"

Dari sekolah menengah lagi aku dah memamg minat kat tag "Off The Wall" ni.Aku minat bukan kerna aku seorang skater tapi minat pada setiap design dia.Bagi aku ia sunguh unique dan old skoll(ada style).Jadi aku kepelkan apa yang aku dapat baru-baru ni dan kasot yang aku sedia ada.


kasot dam ni aku dapat dari kawan aku iaitu Kasyah Riduan.Aku suka pakai kasot ni sebab senang bagi aku hanya sarong dan teros boleh berjalan dan aku lebih bertambah yakin bila berjalan dengannya.
hahah


o kasut nie aku dapat dari abang aku.Dia dah berenti dunia remajanya dan tumpu 100% pada kerjanya yang bagai nak gila tu sehinggakan masa untuk diri sendri tak ada.so dia passing harta nie kat aku boleh la aku menyambong kesinambungan "Off The Wall"nya..

Before I Forget
sebelum aku terlupa. Aku sedia sebuah video untuk semua.Bukan aku nak cerita pasal video ni sebab aku pon bukan ikot sangat dengan Slipknot ni.Tapi video ni menarik sebab camera banyak fokus kat kasot dia.
heheh.

video


ok aku blah dulu!
TQ sebab ada masa usha blog aku!
off by Syazwan Sezale

22/11

Tarikh keramat ialah hari ini

Hari ini seperti hari-hari sebelumnya yang bermula dari terbiknya sinar fajar sehingga terbenam pada sebelah malamnya tetapi tidak bagi aku.Hari ialah hari keramat kerana tarikhnya 22/11, bukan kerana Apak aku dapat gaji tapi kelahiran aku didunia pada 19tahun dahulu.Hahaha..


Hadiah Hari Jadi

Aku tak penah mengharapkan sebarang hadiah dari sapa-sapa pun.Tapi kalau orang dah bagi jangan ditolaknya..Heheh..Tahun ni dalam sejarah hidupku aku dapat jenis 4hadiah..

1.Hadiah dari Cik Eton Puput

sampai sekarang T ni dalam kotak lagi sayang kot nak pakai takot baju barai..
hahah.
2.Aiskrim Besday dari Apak aku


sudah menjadi kebiasan family meraikan besday dengan aiskrim.setiap orang lain-lain flavor.

3. Hadiah ke3 pula hadiah ucapan dari teman-temanku.Terumanya datang dari fesbook.Terima kasih sangat sebab sudi wish kat aku na..
hahah

4. Last but not least hadiah dari aku sendriri untuk diri sendiri.Iaitu blog ni dan aku memberi nama "BaleTheHyperBoy".hahaa.

first touch by Mohamad Syazwan
Off!